Selecteer een pagina

Villa Pastorie | Bed en Breakfast en meer!

 

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor.

Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.

Home is not a place… it’s a feeling

Bijzonder overnachten

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend. Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Lekker eten

HET IS FEEST BIJ VILLA PASTORIE!
We worden helemaal blij van onze kaart! Benieuwd wat onze koks Hans en Guido voor jullie hebben klaar gemaakt. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen. .

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Hans en Guido  volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Klein vergaderen

De gastenkamer van Villa Pastorie is, net als alle andere ruimtes, intiem en sfeervol. Met de houten, ovale tafel, de antieke stoelen en de prachtige boekenkasten is het een kamer die rust en kalmte uitstraalt. Een kamer ook waar een huiselijke sfeer hangt, zodat je je meteen thuis voelt.

Vergaderen bij Villa Pastorie is dan ook méér dan zomaar vergaderen. Vergaderen in onze gastenkamer leidt namelijk tot mooie dingen. Tot vergaderingen die dankzij het intieme een extra dimensie krijgen. Tot overleggen die dankzij het kleinschalige tot verrassende of vernieuwende uitkomsten leiden.

Rustig varen

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

 


geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 23.00
woensdag: 10.00 – 23.00
donderdag: 10.00 – 23.00
vrijdag: 10.00 – 23.00
zaterdag: 10.00 – 23.00
zondag: 10.00 – 22.00

Villa Pastorie – op facebook:

Villa Pastorie
Villa Pastorie4 dagen geleden
Onze Keukenbrigade heeft ons vandaag verrast!! De eerste zijn binnen.... en...worden in het verrassingsmenu van de week verwerkt. Tipje van de sluier Sssssttttt.....
Villa Pastorie
Villa Pastorie5 dagen geleden
Yes het is nu officieel lente! ... dus morgen introduceren wij de lentekaart. Het zijn de try-out weken en jullie mogen met ons meedenken alvorens we over gaan tot de definitieve lentekaart. Zin in!!
Villa Pastorie
Villa Pastorie6 dagen geleden
Het begin van een mooie dag aanstaande zondag 24 maart! Het wordt een bijzondere zondag ochtend aanstaande.
Door enkele annuleringen hebben we weer plek voor de laatste "Dauwtrappen" van dit jaar. We verzamelen om 06.45 uur en gaan wandelen om 07.00 uur.
https://www.villapastorie.nl/2019/01/we-gaan-weer-lekker-dauwtrappen-in-de-winter-27-januari-24-februari-en-24-maart/
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
Er zullen toch nog wel koks rondlopen met ambities? Er zullen toch nog koks zijn die zich verder willen ontwikkelen? Er zullen toch nog wel koks zijn die op zoek zijn naar een frisse nieuwe start en ruimte krijgen om out of the box te denken? Koks die ook graag buiten koken in de zomer! Wij starten een wervingscampagne waarbij werken bij Villa Pastorie niet alleen gaat om uurtjes draaien maar ook om het inbrengen van jouw eigen persoonlijke invulling!
Voor vacatures kijk naar de link op onze site.

https://www.villapastorie.nl/2019/03/happy-people-makes-people-happy-zijn-op-zoek-naar-happy-koks/
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
De nationale week zonder vlees... Wij durven de uitdaging aan!
Om dit initiatief te steunen heeft onze keukenbrigade een extra vegetarisch gerecht met lokale producten bedacht naast onze reguliere kaart.
Villa Pastorie
Villa Pastorie3 weken geleden
Een hele leuke workshop bij Villa Pastorie in samenwerking met Karlijn van de Wier! zaterdag 13 april van 09.30 - 12.00 uur.

Deze poster is Travel drawing: een gewoonte waar ik vier jaar geleden mijn carriere zo’n beetje mee startte, gewoon voor een aankomende trip. Zou ik niet toekomen aan een fotoboek maken (grote kans) dan heb ik in ieder geval deze fijne poster met getekende travel essentials en must-visits.

In de workshop vangen we historische gebouwen, pittoreske doorkijkjes, heerlijkste ijsjes of natuur op een mooie poster: allerlei travel-onderwerpen leer ik je tekenen met mijn tekentips, om zo de totale beleving van je reis te vangen.
Heerlijk in zomerstemming komen in de gezellige huiskamer van Villa Pastorie!

Kom je ook fijn tekenen? Talent hoef je niet te hebben, zin wel. Zo’n zalig zelf-cadeau!

Meer informatie en aanmelden doe je via mijn website.
https://www.karlijnvandewier.nl/travel-drawing/