Selecteer een pagina

Villa Pastorie | Bed en Breakfast en meer!

 

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor.

Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.

Home is not a place… it’s a feeling

Bijzonder overnachten

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend. Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Lekker eten

HET IS FEEST BIJ VILLA PASTORIE!
We worden helemaal blij van onze kaart! Benieuwd wat onze koks Hans en Guido voor jullie hebben klaar gemaakt. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen. .

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Hans en Guido  volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Klein vergaderen

De gastenkamer van Villa Pastorie is, net als alle andere ruimtes, intiem en sfeervol. Met de houten, ovale tafel, de antieke stoelen en de prachtige boekenkasten is het een kamer die rust en kalmte uitstraalt. Een kamer ook waar een huiselijke sfeer hangt, zodat je je meteen thuis voelt.

Vergaderen bij Villa Pastorie is dan ook méér dan zomaar vergaderen. Vergaderen in onze gastenkamer leidt namelijk tot mooie dingen. Tot vergaderingen die dankzij het intieme een extra dimensie krijgen. Tot overleggen die dankzij het kleinschalige tot verrassende of vernieuwende uitkomsten leiden.

Rustig varen

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

 


geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 23.00
woensdag: 10.00 – 23.00
donderdag: 10.00 – 23.00
vrijdag: 10.00 – 23.00
zaterdag: 10.00 – 23.00
zondag: 10.00 – 22.00

Villa Pastorie – op facebook:

Villa Pastorie
Villa Pastorie1 dag geleden
Goed nieuws!! We gaan deze winter weer dauwtrappen. Zondag 27 januari verzamelen we om 08.45 en gaan om 09.00uur Natuur Moerenburg in. Men kan zich hiervoor aanmelden info@villapastorie.nl. € 15,00 inclusief een gezamenlijk ontbijt met streekproducten met het beste van wat de boerderijen uit de buurt ons te bieden hebben!
https://www.villapastorie.nl/2019/01/we-gaan-weer-lekker-dauwtrappen-in-de-winter-27-januari-24-februari-en-24-maart/
Villa Pastorie
Villa Pastorie7 dagen geleden
Inspirerend en creatief vergaderen in de bijzonder omgeving van onze TuinKas! Ook leuk om in de TuinKas te borrelen, dineren, winter BBQ .... of exclusief af te huren... informeer naar de mogelijkheden. Info@villapastorie.nl
Villa Pastorie
Villa Pastorie1 week geleden
Oeps! Afgelopen zondag zijn er drie dames bij ons komen lunchen in het hoekje op de bank. Helaas is er door de gezelligheid vergeten af te rekenen. We zouden het fijn vinden als jullie nog even langskomen om te betalen.

Delen is fijn!
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
Yess! In 2019 gaan we weer Dauwtrappen! ........ maar dan richting Moerenburg. Eerste wandeling staat al gepland. Zondag 27 januari verzamelen om 08.45 uur en vertrekken om 09.00 uur, gevolgd door een ontbijt! Je kan alvast hiervoor aanmelden.
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
Iets om over na te denken in ons stapsgewijze circulaire aanpak 2019
Villa Pastorie
Zero Waste Nederland
Raamsticker - Een oplossing in 50 seconden Het idee is zo simpel: als we onze eigen verpakking meenemen, hebben we geen wegwerpverpakkingen meer nodig. Dat is beter voor jou als klant, voor het milieu, en ook voor de ondernemer! Het enige probleem... we praten er te weinig over. Weet jij waar je welkom bent met je eigen verpakking? Of ben je ondernemer en zou je graag je klanten willen aanmoedigen die mee te nemen? De oplossing: een eenvoudige en doeltreffende manier om te laten weten dat eigen verpakkingen welkom zijn. Zo kunnen we heel veel afval besparen. Deel jij hem ook? Je kunt de sticker bestellen op onze website: https://zerowastenederland.nl/zero-waste-raamsticker/. 💪🌍❤️ NB. Heb je hem al binnen? Deel de foto's van waar ze hangen en tag ons! #eigenverpakkingwelkom #zerowaste #refuse #reduce #reuse Art: YURR Studio. Tekst support: Botaniek Video: Images By Felipe Samenwerking: Het Zero Waste Project Shops: Yirga en Simon Lévelt