Selecteer een pagina

Villa Pastorie | Bed en Breakfast en meer!

 

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor.

Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.

Home is not a place… it’s a feeling

Bijzonder overnachten

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend. Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Lekker eten

HET IS FEEST BIJ VILLA PASTORIE!
We worden helemaal blij van onze kaart! Benieuwd wat onze koks Hans en Guido voor jullie hebben klaar gemaakt. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen. .

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Hans en Guido  volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Klein vergaderen

De gastenkamer van Villa Pastorie is, net als alle andere ruimtes, intiem en sfeervol. Met de houten, ovale tafel, de antieke stoelen en de prachtige boekenkasten is het een kamer die rust en kalmte uitstraalt. Een kamer ook waar een huiselijke sfeer hangt, zodat je je meteen thuis voelt.

Vergaderen bij Villa Pastorie is dan ook méér dan zomaar vergaderen. Vergaderen in onze gastenkamer leidt namelijk tot mooie dingen. Tot vergaderingen die dankzij het intieme een extra dimensie krijgen. Tot overleggen die dankzij het kleinschalige tot verrassende of vernieuwende uitkomsten leiden.

Rustig varen

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

 


geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 23.00
woensdag: 10.00 – 23.00
donderdag: 10.00 – 23.00
vrijdag: 10.00 – 23.00
zaterdag: 10.00 – 23.00
zondag: 10.00 – 22.00

Villa Pastorie – op facebook:

Villa Pastorie
Villa Pastorie1 dag geleden
Good morning Sunshine☀️☀️! Fase drie van de tuin in wording! ... bijna klaar! En we worden er zo blij van😀😀⛱⛱ ook aan het water blijft het erg leuk zitten!
Villa Pastorie
Villa Pastorie6 dagen geleden
De zon gaat weer schijnen! De temperaturen stijgen weer en de eerste dolfijnen zijn weer gespot. We zijn weer volop aan het varen! We hebben leuke en verrassende vaararrangementen voor jullie samengesteld. Wat dacht je van een samenwerking met restaurant De Houtloods en Eetbar De Wagon in de spoorzone en de fietstaxi.
https://www.villapastorie.nl/arrangementen/vaararrangement/
Villa Pastorie
Villa Pastorie1 week geleden
Het ultieme vakantiegevoel in eigen stad! Vanaf volgende week gaat de zon volop schijnen en willen jullie het ultieme vakantiegevoel laten ervaren.
Onze sfeervolle binnentuin begint vorm te krijgen. Fase twee net afgerond! Ziet er nu al super gezellig uit. Maar gaan nu nog voor de details.
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
Aanstaande zaterdag 11 mei zijn we tot 16.00 uur open voor de lunch en dan...vanaf 16.00 uur vieren we feest en zijn we heel uitzonderlijk gesloten voor het 21 diner van onze dochter Marieke. Zondag vanaf 10.00 uur zijn we weer open om gezellig moederdag te vieren samen met onze gasten.

https://www.villapastorie.nl/2019/05/zaterdag-11-mei-familiedag-bij-villa-pastorie-vanaf-16-00-vieren-we-feest/
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
Zondag 5 mei 2019!! de dag van de vrijheid! Wordt dit DE dag van Tilburg? De dag van de finale! Voor de thuisblijvers, De dag van een zonnig bevrijdingsconcert in de Piushaven. Voorbereidingen volop aan de gang!
Villa Pastorie