Selecteer een pagina

Villa Pastorie | Bed en Breakfast en meer!

 

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor.

Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.

Home is not a place… it’s a feeling

Bijzonder overnachten

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend. Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Lekker eten

HET IS FEEST BIJ VILLA PASTORIE!
We worden helemaal blij van onze kaart! Benieuwd wat onze koks Hans en Guido voor jullie hebben klaar gemaakt. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen. .

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Hans en Guido  volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Klein vergaderen

De gastenkamer van Villa Pastorie is, net als alle andere ruimtes, intiem en sfeervol. Met de houten, ovale tafel, de antieke stoelen en de prachtige boekenkasten is het een kamer die rust en kalmte uitstraalt. Een kamer ook waar een huiselijke sfeer hangt, zodat je je meteen thuis voelt.

Vergaderen bij Villa Pastorie is dan ook méér dan zomaar vergaderen. Vergaderen in onze gastenkamer leidt namelijk tot mooie dingen. Tot vergaderingen die dankzij het intieme een extra dimensie krijgen. Tot overleggen die dankzij het kleinschalige tot verrassende of vernieuwende uitkomsten leiden.

Rustig varen

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

 


geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 23.00
woensdag: 10.00 – 23.00
donderdag: 10.00 – 23.00
vrijdag: 10.00 – 23.00
zaterdag: 10.00 – 23.00
zondag: 10.00 – 22.00

Villa Pastorie – op facebook:

Villa Pastorie
Villa Pastorie4 dagen geleden
Morgen begint de kermis en begint de Lazy Lounge in de Piushaven. Kermis ontvluchten, ultieme vakantie gevoel in eigen stad! Kom genieten langs het water! Overal in de Piushaven kom je strandstoelen, ligbedden en zitzakken tegen. Cocktail, BBQ, lounge muziek. Het wordt een mooie, warme, zomerse week! En toch zin in de kermis... na een dagje “strand” langs het water heerlijk na het diner de stad in! Oh ja.... en morgen beginnen we met een vrijdagmiddag borrel vanaf 17.00 uur! Fijne week toegewenst! #kermis #kermistilburg #piushaven #villapastorie #tickettotilburg #lazy #lounge #aanhetwater
Villa Pastorie
Villa Pastorie5 dagen geleden
We gaan de zomer vieren!!
De keukenbrigade gaat naar buiten...We gaan buiten koken!
We gaan voor het vakantiegevoel! Vlucht de kermis of juist rustig eten voor dat je de kermisdrukte gaat opzoeken!
https://www.villapastorie.nl/2018/07/live-cooking-vanuit-de-gezellige-buitenkeuken-in-de-tuin-van-villa-pastorie/
Villa Pastorie
Villa Pastorie1 week geleden
Summertime bij Villa Pastorie! Vanaf donderdag gaan we live cooking koken vanuit de buitenkeuken! Vier de zomer! Je hoeft niet weg om een vakantiegevoel te krijgen! Welkom bij Villa Pastorie. #villapastorie #piushaven #tilburg #tickettotilburg #dagjeuitineigenland #mijnpiushaven #bbq #livecooking
Villa Pastorie
Villa Pastorie1 week geleden
“HET KEERPUNT” is nu officieel van ons!
Gisteren heeft de organisatie van Swim to Fight Cancer, in handen van Jeroen Beurskens, de draaibrug bij Villa Pastorie officieel overhandigd aan de “HET KEERPUNT” organisatie en zwemteam.
Op zondag 25 augustus vindt het grootse evenement Swim to Fight Cancer plaats in de Piushaven, met honderden deelnemers! Op die dag zullen de zwemmers die 2 km zwemmen op de helft van hun heldhaftige strijd de draaibrug tegenkomen. Bij HET KEERPUNT zullen wij ze massaal aanmoedigen en kunnen ze even rusten onder het genot van muziek, een drankje en de aanmoedigingen van onze “microman”.

Maar HET KEERPUNT staat vooral ook voor de strijd van alle kankerpatiënten om op dat punt te komen, en daar is veel geld voor nodig. Daarom blijven wij als organisatie van HET KEERPUNT ons de komende weken inzetten om geld in te zamelen zodat we op zondag 25 augustus een mooi bedrag aan Swim to Fight Cancer kunnen overhandigen.

HET KEERPUNT ZWEMTEAM: we hebben al een mooi zwemteam dat iedere zondag om 09.30 uur vanaf het terras van Villa Pastorie gaat oefenen. Je bent welkom om aan te sluiten voor € 20,00. Voor dat bedrag krijg je naast je deelname: het collectors item HET KEERPUNT t-shirt, met een afbeelding van Karlijn vd Wier, een fles chardonnay van HET KEERPUNT en na iedere training een gratis smoothie.

VRIEND VAN HET KEERPUNT: niet zwemmen maar wel ondersteunen? Dan hebben we een mooi pakket voor €25,00. Je krijgt dan het enige collectors item HET KEERPUNT t-shirt, met een afbeelding van Karlijn vd Wier, een fles chardonnay van HET KEERPUNT en een warm ontvangst tijdens de after-party bij de draaibrug op 25 augustus, met 3 gratis consumpties en een hapje.

HET KEERPUNT UITZWAAI ONTBIJT OP ZONDAG 18 AUGUSTUS: om 09.30 uur gaan we tijdens de laatste training van HET KEERPUNT zwemteam, op het terras aan het water van Villa Pastorie een groots ontbijt organiseren . De koks van Vrienden aan de Kook zullen live voor onze gasten het ontbijt bereiden. Prijs: € 20,00 p.p.

Van al deze activiteiten gaat er een forse bijdrage naar Swim to Fight Cancer! Op die manier willen wij op 25 augustus een cheque overhandigen aan de organisatie en samen met jullie een bijdrage leveren voor wetenschappelijk kankeronderzoek!
Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.
Men kan zich aanmelden voor het zwemteam HET KEERPUNT, vrienden van HET KEERPUNT, of HET KEERPUNT UITZWAAI ONTBIJT op de mail van Villa Pastorie; info@villapastorie.nl
Villa Pastorie
Villa Pastorie2 weken geleden
BADEENDENRACE IN DE PIUSHAVEN OP 24 JULI vanaf ca. 16.00 uur.

Adopteer een Badeend voor € 5,00 bij Villa Pastorie, en maak kans op mooie prijzen!

Tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis op 24 juli 2019 kleurt de Piushaven voor de derde keer knalgeel. In de Piushaven worden duizenden badeendjes te water gelaten voor de derde editie van de Badeendenrace Tilburg.

De badeendjes zijn voorzien van een uniek startnummer en je krijgt bij “adoptie” van een badeendje het corresponderende nummer als lot. Rond 16.00 uur valt het startschot en gaat de race van start. Via een ludiek parcours kan het publiek vanaf de kade “hun” eendjes aanmoedigen. Er zijn mooie prijzen te winnen. Het 1e badeendje dat over de finish komt is de winnaar van de 1e prijs, 2e eendje de winnaar van de 2e prijs etc.

De middag wordt aangekleed met tal van festiviteiten voor jong, oud, en alles er tussenin.

https://badeendenracetilburg.nl