Selecteer een pagina

Haarstudio Rutten Kappers

“Your hairstyle is not a display of our great taste, but a stylish reflection of your identity.”

We willen niet kost wat het kost laten zien hoe creatief en stijlvol we zijn, Rutten Kappers is er namelijk voor jou. Het gaat erom dat jij met een goed gevoel en boordevol zelfvertrouwen bij ons naar buiten loopt.

Op deze site maak je kennis met onze studio en het creatieve team dat je verrast en inspireert op het gebied van haar en visagie. Ze zijn enthousiast, vooruitstrevend en kritisch. Met zijn allen streven we ernaar dat je je goed voelt. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat naar de kapper gaan een belevenis is. En hierin kunnen we ver gaan. Zo kun je bij ons terecht voor exclusieve all-in arrangementen, de Rutten Kappers Experiences.

Rutten Kappers streeft naar optimale verzorging, advies en vakmanschap voor je haar. Onderdeel daarvan zijn topproducten op het gebied van haarverzorging en styling. We werken met American Crew en KEVIN.MURPHY . Voor verzorgings- en stylingproducten van deze merken kun je ook bij ons terecht in onze webshop. Hier bestel je makkelijk online je KEVIN.MURPHY natuurlijke haarverzorgingsprodukt. Deze produkten met namen als PLUMPING.WASH, YOUNG AGAIN of SUPER.GOO zijn een ware hit op haarverzorgingsgebied. Probeer ze uit en je zult net zo enthousiast zijn als wij! Klik hiernaast op producten/shop en je komt meteen in onze webshop.

We hopen je snel in onze salon te mogen ontvangen. Dus maak een afspraak en tot ziens.

 

Een beetje historie..

Reeds vele jaren is Rutten Kappers een begrip in de regio als het gaat om haarverzorging op het hoogste niveau voor zowel man als vrouw. Dit familiebedrijf wordt vanaf 1 januari 2013 gerund door Olaf Rutten.

Samen met zijn team creeeren zij een sfeer van vakkundig, klantvriendelijkheid, en topserviceniveau. Een advies op maat om die “look”  te creeen die bij u past. Het fameuze Australische en “ecofriendly” haarverzorgingsmerk Kevin.Murphy heeft Rutten Kappers dan ook aangemerkt als een van de vijf zogenaamde Session Salons van Nederland. Een uniek predikaat!

Gegarandeerd stap je vol vertrouwen weer naar buiten als je deze prachtig ingerichte salon verlaat. Met een laagdrempelige klantbenadering en “how to get the look back home” advies durven wij te stellen dat uw bezoek niet bij die ene keer zal blijven. Tot ziens bij Rutten Kappers

Shampoolicious
Extremely cool haircare!

Deze online webshop is uniek in zijn soort door de merken waar shampoolicious voor staat. Geen dertien in een dozijn maar altijd zoekende naar dat merk wat aansluit bij ons. Met merken zoals EVO, KEVIN.MURPHY en UNITE. De mensen achter deze webshop zijn van orgine kapper en hebben jarenlange ervaring als het gaat om haarverzorging.

Advies mag je dus van ons verwachten. Dat we snel leveren en uitstekende service verlenen vinden wij maar normaal!

Volg ons op Facebook en laat je verrassen door onze no-nonse policy en niet alledaagse styling adviezen. Extremely Cool!

Bezoek onze website:  www.ruttenkappers.nl

geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 08.30 – 20.00
woensdag: 08.30 – 20.00
donderdag: 08.30 – 20.00
vrijdag: 08.30 – 18.00
zaterdag: 08.00 – 16.00
zondag: gesloten

Volg – Rutten kappers – op facebook: