Selecteer een pagina

Goirke Kanaaldijk 211-11 – 5048 AA  Tilburg – 013-5905720 – www.kollux.nl

KOLLUX ZEILMAKERIJ

Sinds november 2017 is Tilburg een zeilmakerij rijker.
In ons pand aan de Goirke Kanaaldijk 211-11 vervaardigen we de meest uiteenlopende zeil- en doekproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verandawanden, (tuin)meubelhoezen, afdekzeilen voor zwembaden, parasolhoezen, partytentwanden en -daken.

Ook voor het repareren van uw tent of bootkap bent u bij ons aan het juiste adres.

REPARATIE

Het overkomt ons als kampeerder vroeg of laat allemaal, want een ongeluk zit in ’n klein hoekje: ’n kapotte rits, een uitgescheurde tentring, ’n scheurtje in het doek, kapotte of verweerde raamfolie.
U bent bij ons aan het goede adres voor een vakkundige reparatie of aanpassing van uw (voor)tent. Uiteraard beginnen we niet aan de reparatie zonder dat u akkoord bent gegaan met de opgegeven prijs.
Ook voor reparaties aan onder meer parasolbekleding en bootkappen kunt bij ons terecht. Bel of mail ons voor de mogelijkheden en een prijsopgave!

VERANDAWANDEN

Als het in het najaar wat afkoelt ’s avonds wilt u natuurlijk nog steeds gebruik blijven maken van uw veranda. De op maat gemaakte verandawanden van Kollux zijn dan een uitkomst. De wanden worden door ons bij u thuis ingemeten en nadat u akkoord bent met de prijs, vakkundig geproduceerd door ons vakkundig team van zeilmakers.
De wanden worden voorzien van ramen en ritsen op door u gewenste plaatsen en al het bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de wanden tegen een geringe meerprijs door ons te laten monteren.

GLAMPING

Kollux produceert en plaatst glampingtenten voor grote klanten (waaronder Libéma) in het binnen- en buitenland. De tenten worden in alle denkbare formaten vervaardigd, waarbij er voor u als afnemer een grote vrijheid is in het bepalen van formaat, kleurstelling en inrichting. De tenten worden in eigen beheer gemonteerd op een vlonder met veranda.

SOONTIENS VERHUUR

Vanaf juli 2018 opereert Soontiens Verhuur onder de vlag van Kollux. U kunt vanaf dan bij ons terecht voor het huren (en plaatsten) van feest-  en pagodetenten en meubilair, zoals stoelen, barkrukken, statafels, bierbanken, buffettafels etc.

U kunt dit ook nog altijd doen via het vertrouwde adres www.soontiens-verhuur.nl

Te bezoeken op afspraak:

 
maandag: 09.00 – 17.30
dinsdag: 09.00 – 17.30
woensdag: 09.00 – 17.30
donderdag: 09.00 – 17.30
vrijdag: 09.00 – 17.30
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Kollux – op facebook: