Selecteer een pagina
logo jve textieldruk

Wil je een professionele uitstraling?
Het teamgevoel versterken?
De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten?

bedrijfskleding en kleding voor sport en evenementen

Wie is JVE Textieldruk?

vos logistics
Representatie, uniformiteit en veiligheid zijn redenen om voor medewerkers bedrijfskleding aan te schaffen. Het dragen van bedrijfskleding creëert eenheid en professionaliseert de uitstraling van jouw bedrijf. JVE Textieldruk levert een varia aan gespecialiseerde bedrijfskleding zoals werkbroeken, veiligheidsjassen en schorten  van gerenommeerde merken zoals  Havep & Jobman, die goed te bedrukken is met bedrijfslogo en namen.
girl power
Feestje, reünie, sportdag of gewoon een gekke bui? Voorzie kleding van eigen teksten en afbeeldingen. Leef je uit en gebruik je creativiteit. Maak het persoonlijk met de opdruk van namen. Afbeeldingen op voor- of achterzijde, boordjes, kraagjes en mouwen in full colour. “The sky is the limit” JVE Textieldruk levert naast het drukwerk ook de shirts & polo’s, sweaters, petjes, tassen van uiteenlopende merken.
ik maak je stickers op maat
JVE textieldruk levert ook full colour stickers en magneetfolie op kleur en maat. Deze stickers kunnen voor u in vorm (contour) gesneden worden. Onze magneten zijn stickers van zwaar magnetisch materiaal, voor allerlei toepassingen, zoals op auto’s,  ferro-metalen frames als wegwijzer of magazijnaanduidingen. maar ook simpelweg voor het vasthouden van een memo.
feestje
Sportkleding moet lekker zitten. Een team wordt pas een team in het zelfde tenue. Voor het groepsgevoel, het gevoel van onoverwinnelijkheid. JVE Textieldruk voorziet de kleding van alle afbeeldingen. Logo’s, nummer en naam in full colour. Bestel er één of voor het hele team. Sportkleding leveren wij snel in alle kleuren van de regenboog en alle soorten en maten. Wil je zelf de kleding aanleveren? Prima, dan verzorgen wij de opdruk.

Volg – JVE Textieldruk – op facebook:

JVE Textieldruk
JVE Textieldruk3 weken geleden
7 Juni begint het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk! Wij hebben er zin in!
Bestel voor maandag 3 juni een gepersonaliseerd shirt (eigen naam & rugnummer) en moedig de vrouwen 11 juni in stijl aan 🧡🧡

Te bestellen via mail, Facebook en Instagram. Kosten bedragen €15,-
JVE Textieldruk
JVE Textieldruk1 maand geleden
JVE Textieldruk
JVE Textieldruk2 maanden geleden
JVE Textieldruk
JVE Textieldruk2 maanden geleden
Stralen in een originele outfit op Koningsdag? Voor €15 ben jij een echte king of queen! #IKWILLEM
Bekijk de opties & bestel de shirts op onze site:
https://www.jvetextieldruk.nl/winkel/
Vragen? Of een eigen ontwerp maken stuur een DM#JVETextieldruk #Tshirt #Koningsdag #King #Queen #couplegoals #oranje #personaliseer #shop
JVE Textieldruk
JVE Textieldruk3 maanden geleden
We hebben de 200 Likes gehaald!
De winnaar van onze eerste Like&Win actie is.... #Like #Win #gefeliciteerd #actie

We sturen je een bericht! Gefeliciteerd met een eigen ontworpen T-shirt 👕
JVE Textieldruk