Selecteer een pagina
logo jve textieldruk

Wil je een professionele uitstraling?
Het teamgevoel versterken?
De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten?

bedrijfskleding en kleding voor sport en evenementen

Wie is JVE Textieldruk?

vos logistics

Representatie, uniformiteit en veiligheid zijn redenen om voor medewerkers bedrijfskleding aan te schaffen. Het dragen van bedrijfskleding creëert eenheid en professionaliseert de uitstraling van jouw bedrijf. JVE Textieldruk levert een varia aan gespecialiseerde bedrijfskleding zoals werkbroeken, veiligheidsjassen en schorten  van gerenommeerde merken zoals  Havep & Jobman, die goed te bedrukken is met bedrijfslogo en namen.

girl power

Feestje, reünie, sportdag of gewoon een gekke bui? Voorzie kleding van eigen teksten en afbeeldingen. Leef je uit en gebruik je creativiteit. Maak het persoonlijk met de opdruk van namen. Afbeeldingen op voor- of achterzijde, boordjes, kraagjes en mouwen in full colour. “The sky is the limit” JVE Textieldruk levert naast het drukwerk ook de shirts & polo’s, sweaters, petjes, tassen van uiteenlopende merken.

ik maak je stickers op maat

JVE textieldruk levert ook full colour stickers en magneetfolie op kleur en maat. Deze stickers kunnen voor u in vorm (contour) gesneden worden. Onze magneten zijn stickers van zwaar magnetisch materiaal, voor allerlei toepassingen, zoals op auto’s,  ferro-metalen frames als wegwijzer of magazijnaanduidingen. maar ook simpelweg voor het vasthouden van een memo.

feestje

Sportkleding moet lekker zitten. Een team wordt pas een team in het zelfde tenue. Voor het groepsgevoel, het gevoel van onoverwinnelijkheid. JVE Textieldruk voorziet de kleding van alle afbeeldingen. Logo’s, nummer en naam in full colour. Bestel er één of voor het hele team. Sportkleding leveren wij snel in alle kleuren van de regenboog en alle soorten en maten. Wil je zelf de kleding aanleveren? Prima, dan verzorgen wij de opdruk.

Volg – JVE Textieldruk – op facebook:

JvE Textieldruk

JVE Textieldruk voor Teamwork Wij leveren en bedrukken sportkleding, bedrijfskleding, stickers en magneten. Snelle levering, maatwerk, 1-10.000 stuks, kwaliteitsgarantie. Lever ons je logo als EPS bestand en wij drukken dit razendsnel op elke gewenste ondergrond. Je logo komt prachtig uit op onze T-shirts en kleding van hoogwaardige katoen, neopreen, soft shell of cool plus, op stickers en magneten. Wij werken met vrijwel elk gewenst merk. Via transferdruk of sublimatie in eigen werkplaats in Tilburg. Betrouwbaar, persoonlijk en snel. Bel ons voor uitleg en informatie! Wij komen graag bij je langs met voorbeelden en een transparante offerte. Teamwork! BEL 013-4671470 Voorzie je kleding van de originele logo's van je sponsor en maak het persoonlijk met de opdruk van de namen per speler. Afbeeldingen op voor- of achterzijde, boordjes, kraagjes en mouwen in full-color. Bestel er één of voor je hele team. Wij maken het voor je in no-time. We leveren kleding in alle kleuren van de regenboog en alle soorten en maten. - Shirts & polo's - Trainingspakken - Hoodies - Bodywarmers - Sporttassen
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk3 dagen geleden
Bij JVE hebben wij als goede voornemen om in 2019 meer te gaan doen met sociale media. Zo laten wij je beter kennis maken met ons bedrijf, wie wij zijn en wat we doen! Volg onze (nieuwe) pagina's en blijf op de hoogte van acties, producten en ontwikkelingen.

WIN WIN WIN
Bij 200 likes voor onze pagina verloten wij een T-shirt

https://www.facebook.com/JVEtextieldrukTilburg
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk6 maanden geleden
Hier is ie dan. In samenwerking met de organisatie STFC-Tilburg is het originele Swim To Fight Cancer Tilburg T-shirt te koop. Voor € 17,50 is dit mooie shirt voor u. Per verkocht shirts komt € 6,- ten goede van Swim to Fight Cancer Tilburg. Het shirt is te koop via de webshop van JVE Textieldruk https://www.jvetextieldruk.nl/
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk1 jaar geleden
Naast de Tilburg Ten Miles is er dit weekend ook nog een ander sportevenement : De KIKA estafette loop. In teamverband in 3 dagen van Groningen naar Utrecht. Ook deze klant (team 013) wensen wij heel veel succes.
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk1 jaar geleden
Ook Instituut Verbeeten heeft deelnemers aan Tilburg Ten Miles, heel veel succes
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk1 jaar geleden
Voor de Tilburg Ten Miles kunnen de RABOBAnk-lopers hun shirt ophalen bij JVE Textieldruk. Voor alle lopers : heel veel succes aanstaande zondag.
JvE Textieldruk
JvE Textieldruk2 jaren geleden
Sarto JO-19 kampioen, Proficiat jongens