Selecteer een pagina

John Beerens Haarstudio

Veel klanten uit zowel Nederland als België weten de John Beerens Haarstudio in Tilburg te vinden. De kapsters en haarstylisten zetten zich hier vol overgave en met veel enthousiasme in om de klanten met een stralend kapsel de kapsalon te laten verlaten. Of u nu een signature haarstijl hebt die u altijd hetzelfde laat of juist graag eens iets anders wilt of zeer specifieke haarwensen hebt, bij John Beerens Haarstudio gaan uw wensen in vervulling. Met ruime ervaring en deskundigheid geven de haarstylisten en kappers u graag het juiste, maar ook eerlijke advies om het gewenste kapsel te creëren.

Kwaliteit en deskundigheid

John Beerens Haarstudio staat voor kwaliteit. Ook al heeft de kapsalon al een goede reputatie, toch vinden wij dat het altijd beter kan. Het inzetten van al onze kennis en ervaring is het belangrijkste doel. De klant stelt immers steeds hogere eisen. Het is daarom van belang dat John Beerens en zijn medewerkers up-to-date blijven over de snelle veranderingen in haarmodeland. Nieuwe haarmodelijnen, hairextensions, kleurtechnieken… Het team van John Beerens bezoekt regelmatig seminars, beurzen en shows om alle nodige kennis op te doen en up-to-date te houden.

Specialist op het gebied van hairextensions in Tilburg

John Beerens Haarstudio is expert op het gebied van hairextensions in Tilburg en zelfs al eens uitgeroepen tot Great Lengths salon nummer 1 van Nederland. Wij plaatsen extensions van 100% echt haar van de topmerken Great Lengths en Hairloxx. Wij hebben alle extensions in de verschillende maten en kleuren altijd direct op voorraad in onze kapsalon in Tilburg. U kunt dus altijd terecht voor een extensions behandeling. Wij geven u altijd eerst uitgebreid deskundig advies en spreken met u uw wensen door. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor meer informatie of direct een afspraak maken!

De beste haarverzorgingsmerken en cosmeticaproducten

Bij John Beerens Haarstudio wordt gewerkt met de beste en meest exclusieve haarproducten, zoals de producten van de bekende merken CHI, Biosilk en Farouk Royal Treatment van Farouk Systems USA. Deze bestaan voor een groot gedeelte uit zijde en zijn dan ook gericht op de verzorging van het haar. Ook de merken J Beverly Hills, Waterclouds en British Hair worden graag gebruikt door John Beerens Haarstudio. Het uitgebreide assortiment haar- en cosmeticaproducten zijn zo geselecteerd dat er voor iedereen en ieder haartype de juiste verzorging te vinden is. Heeft u dus kort, lang, dik, dun, gekleurd, gepermanent of beschadigd haar, ook voor uw haartype hebben wij het juiste product van de beste merken. Ook vindt u bij ons de make-up van Pupa Milano en de populaire Marc Inbane Natural Tanning Spray zodat u er van top tot teen stralend uit kunt zien.

Dé winkel voor haarverzorging in Tilburg

Vooraan in de salon bevindt zich ook een winkel met diverse haarverzorgingsmerken welke u direct kan kopen en meenemen. Dit uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten bestaat alleen uit echte topmerken zoals Biosilk, CHI, J Beverly Hills, Kérastase en nog veel meer topmerken. Er zijn meer dan 100 producten voorradig dus de kans dat uw product er tussen zit is heel groot. Onze haarstylisten staan altijd voor u klaar om u het beste advies te geven welk product het beste bij uw haar past. Zo gaat u altijd tevreden naar huis!

Een bezoek brengen aan John Beerens Haarstudio Tilburg?

U kunt natuurlijk direct een afspraak maken of contact met ons opnemen via +31 (0)13 467 03 60 of info@johnbeerens.nl .

Meer weten?  Bezoek onze site op https://www.johnbeerens.nl/

geopend:
maandag: 13.00 – 18.00
dinsdag: 09.00 – 21.00
woensdag: 09.00 – 18.00
donderdag: 09.00 – 21.00
vrijdag: 08.30 – 18.00
zaterdag: 08.30 – 17.00
zondag: gesloten

John Beerens Haarstudio

Veel klanten uit zowel Nederland als België weten de John Beerens Haarstudio in Tilburg te vinden. De kapsters en haarstylisten zetten zich hier vol overgave en met veel enthousiasme in om de klanten met een stralend kapsel de kapsalon te laten verlaten. Of u nu een signature haarstijl hebt die u altijd hetzelfde laat of juist graag eens iets anders wilt of zeer specifieke haarwensen hebt, bij John Beerens Haarstudio gaan uw wensen in vervulling. Met ruime ervaring en deskundigheid geven de haarstylisten en kappers u graag het juiste, maar ook eerlijke advies om het gewenste kapsel te creëren. U kunt natuurlijk direct een afspraak maken of contact met ons opnemen via +31 (0)13 467 03 60 of info@johnbeerens.nl.
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio1 dag geleden
Fijn weekend! ✨

X Team JohnBeerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio1 dag geleden
Olaplex ✨
Wat is olaplex precies?

Het hersteld gebroken verbindingen in het haar en begint het proces van schade te voorkomen en schade te herstellen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

Olaplex heeft inmiddels 6 stappen:
- Stap 1 en 2 is alleen voor salon gebruik. Dit zorgt ervoor dat gebroken verbindingen in het haar hersteld en schade aan het haar voorkomt bijvoorbeeld in combinatie met een verf/blondeerbehandeling.
- Stap 3 biedt continue bescherming tegen schade wat je haar thuis oploopt.
- Stap 4 deze shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans. Verder verbetert de shampoo de handelbaarheid van het haar en verbindt de verbroken verbindingen met elkaar.
- Stap 5 deze conditioner herstelt, hydrateert en voorkomt pluizend haar zonder het haar te verzwaren. Verder zorgt de conditioner ervoor dat het haar gemakkelijk te ontklitten is en de schade van het haar verbetert. Daarnaast worden gespleten haarpunten voorkomen waardoor het haar een sterke, intens glanzende en gezonde look krijgt.
- Stap 6 is onderweg!

Vraag in de salon naar de mogelijkheden. 🤩

#olaplex #olaplexsalonbehandelingen #watisolaplex #watdoetolaplex #aanrader #producten #6stappen #meermogelijkheden #gezondhaar #vraagernaar
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio2 dagen geleden
Wij hebben voor vandaag en morgen nog enkele plekjes vrij ✨

https://online-johnbeerens.flexxis.nl/
013-46703960
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio3 dagen geleden
The Knot Dr. 🤩
Een nieuwe musthave!
In de haarstudio verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties 🌸

The Knot Dr. Pro Brite Pad Haarborstel is een paddle brush die maar liefst 212 borstelharen bevat. Dit zorgt ervoor dat het haar op een aangename wijze ontklit zal worden. The Knot Dr. The Pro Haarborstel heeft een ergonomisch handvat, waardoor de borstel een comfortabele houvast heeft. Het zachte, duurzame kussenpad zorgt ervoor dat de borstel lang mee gaat en dat het haar op pijnvrije wijze wordt ontklit. De borstelharen zijn extra flexibel en geven de hoofdhuid een zachte massage. Dit stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. The Knot Dr. The Pro Haarborstel heeft een fel gekleurd handvat van zacht rubber en heeft een zwarte kussen pad. Dit kan ook andersom van kleur gekocht worden.

#theknotdr #aangenamewijze #ontklitten #verschillende #kleuren #combinaties #ookvoorkids #duurzaam #probrite #paddlebrush #musthave
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio4 dagen geleden
N I E U W 🤩
OLAPLEX No 4 en No 5
Shampoo & Conditioner

- Voor chemisch behandeld haar
- 100% vegan
- Reinigt het haar
- Verbetert de interne haarstructuur
- Vermindert haarbreuk
- Geeft intense glans
- Parabenen-, sulfaten- en glutenvrij
- Hydrateert het haar
- Veilig te gebruiken op gekleurd haar
- Ontklit
- Voorkomt gespleten haarpunten
- Herstelt het haar
- Voor een gezonde look
- Voorkomt pluis

Bij ons in de haarstudio verkrijgbaar 🌸

#olaplex #olaplexno4 #olaplexno5 #shampoo #conditioner #vegan #herstelt #voorkomt #glans
John Beerens Haarstudio
John Beerens Haarstudio5 dagen geleden
CHI 💕

De CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens staat bekend als de beste en meest luxe CHI stijltang van het moment! Deze Next Generation Stijltang is niet alleen een lust voor het oog, maar creëert ook met gemak de meest prachtige kapsels.

Wat is het verschil met de CHI G2? De CHI G3 heeft keramische platen die verrijkt zijn met titanium. Wat ook handig is? Moest u vergeten de stijltang uit te zetten, dan heeft de G3 een auto shut-off na 60 min.

#pink #shinyhair #straight #curlyhair #byefrizzyhair #chi #johnbeerenshaarstudio #new #ditwiljetochhebben