Selecteer een pagina

Wie is JEB Sportswear?

JEB Sportswear levert sportkleding op maat. Onze kracht is het produceren van volledig “customized” shirts, skirts, shorts en socks. Hoe wij dat doen? Doormiddel van sublimatie zijn wij in staat om elke kleur, logo en layout aan te brengen op jouw persoonlijk sporttenue. Alle afbeeldingen worden direct in de stof aangebracht. Wij printen als het ware jouw outfit. Moeilijk? Nee hoor. Duur? Niet duurder dan een standaard merk-product. Wèl apart, want elke speler heeft zo zijn eigen persoonlijke shirt. Bekijk hier onze site….

Hoe wij dat doen..

De speciale manier waarop wij onze sportkleding vervaardigen is ultramodern. De layout, nummers, namen en beeldmerken worden onder hoge temperatuur met een gigantische pers direct in de vezels aangebracht. Géén aplicaties meer die loslaten, door hun stugheid breken of je belemmeren tijdens het bewegen. Alle kleuren zitten in de comfortabele stof opgesloten. Ook na vele malen wassen blijft de kleding mooi en fris ogen. Het is jouw visitekaartje op het speelveld. We gebruiken speciale stoffen voor veldspelers en keepers, afhankelijk van jouw wensen.

JEB-sportswear voor jou!

Met name de keeper-shirts zijn het probleem bij de grote producenten; de oplages zijn te klein voor rendabele productie. Daar zit onze kracht: onze ontwerpers nemen dat moeiteloos mee voor jouw team. Het enige dat jij of jouw team hoeft te doen is het aanleveren van de logo’s en je verdere wensen. Samen bespreken we de layout en de mate van “customizing”. Wil je een bepaalde tekening of verschillende kleuren voor kraag of mouwen, lange of korte mouwen, ronde hals, V-hals, knoopjes of tegenbeleg? Keuze genoeg: You Design, We Create!

Volg – JEB Sportswear – op facebook: