Selecteer een pagina

Het gezelligste stukje Tilburg….

Het Pastorie Lokaal

Stop de tijd……en kom gezellig snuffelen!

Op het mooiste plekje van Tilburg aan de Piushaven vind je Het Pastorie Lokaal. Naast Villa Pastorie in de ijzergieterij. De plek waar al het goede……en meer van Villa Pastorie te koop is.

In Het Pastorie Lokaal vind je die bijzondere momenten, belevingen, herinneringen om te geven of een cadeau met een verhaal uit de buurt. Een ontmoetingsplaats waar passies gedeeld kunnen worden. Laat je inspireren door zomaar een cadeau, deel een verhaal, beleef het geven, zie de humor. Van garnalenkroketten, papieren servetjes tot een teckel spaarpot en van een vogellamp, rotanstoelen, brood van de speltheld tot een lekker vest.

In het Pastorie Lokaal heeft Yvette haar eigen Zoete Moed. De heerlijke geur van de zelf gebakken taarten en koeken komt je tegemoet bij binnenkomst. Yvette maakt ook pindakaas in verschillende smaken. Taarten op bestelling kan uiteraard ook.

Nooit aan gedacht om dàt te geven of te krijgen, bij ons kun je het zomaar vinden……..

Kom gezellig binnen!

Het Pastorie Lokaal waar lokale producten, lokale mensen en het lokale gebied een belangrijke rol spelen.

Het Pastorie Lokaal waar leven, geven en delen centraal staat.

geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 17.30
woensdag: 10.00 – 17.30
donderdag: 10.00 – 17.30
vrijdag: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: kijk op facebook
Havendijkdijk 16A
(oude ijzergieterij Tilburg)
5017 AM Tilburg
Tel. 013-2035280
info@hetpastorielokaal.nl

Het Pastorie Lokaal

Het Pastorie Lokaal Stop de tijd……en kom gezellig snuffelen! Op het mooiste plekje van Tilburg aan de Piushaven vind je Het Pastorie Lokaal. Naast Villa Pastorie in de ijzergieterij. De plek waar al het goede……en meer van Villa Pastorie te koop is. In Het Pastorie Lokaal vind je die bijzondere momenten, belevingen, herinneringen om te geven of een cadeau met een verhaal uit de buurt. Een ontmoetingsplaats waar passies gedeeld kunnen worden. Laat je inspireren door zomaar een cadeau, deel een verhaal, beleef het geven, zie de humor. Van garnalenkroketten, papieren servetjes tot een teckel spaarpot en van een vogellamp, rotanstoelen, brood van de speltheld tot een lekker vest. In het Pastorie Lokaal heeft Yvette haar eigen Zoete Moed. De heerlijke geur van de zelf gebakken taarten en koeken komt je tegemoet bij binnenkomst. Yvette maakt ook pindakaas in verschillende smaken. Taarten op bestelling kan uiteraard ook. Nooit aan gedacht om dàt te geven of te krijgen, bij ons kun je het zomaar vinden…….. Kom gezellig binnen! Het Pastorie Lokaal waar lokale producten, lokale mensen en het lokale gebied een belangrijke rol spelen. Het Pastorie Lokaal waar leven, geven en delen centraal staat.
Het Pastorie Lokaal
Het Pastorie Lokaal1 dag geleden
*HAPPY FATHERS DAY* KOOPZONDAG
Voor alle liefste vaders, bonuspapa’s en super helden!

Cadeautje vergeten🙈 voor je grote kanjer?

Wij zijn open van 12.00-16.00 uur.

Wat denk je van Bertelles bretels, Kikkerland wijnopener, UNC herenmokken, Wooden Amsterdam akoestische versterker, Yumi strikje, soxs, Lexon wekker?

Tot zo en voor alle papa’s een heerlijke verwendag ❤️

#koopzondag #fatherday #present #yumi #kikkerland #woodenamsterdam #soxs #lexon #hetpastorielokaal #conceptstore #shoppenindepiushaven #tilburg
Het Pastorie Lokaal
Het Pastorie Lokaal2 dagen geleden
*NIEUW......TILBURG CITY FIETSBEL*

Kom maar achterop bij mij, achterop mijn fiets.

Speciaal laten maken!!
Wooden Amsterdam fietsbel met houten cover waarin subtiel de straten van Tilburg gegraveerd zijn. Handgemaakt van duurzaam walnotenhout.

Zat 10.00-17.00 uur
Zon 12.00-16.00 uur

#woodenamsterdam #fietsbel #duurzaam #vaderdagcadeau #uniek #uniek #hetpastorielokaal #shoppenindepiushaven #zaterdag
Het Pastorie Lokaal
Het Pastorie Lokaal3 dagen geleden
*VIER HET LEVEN*
Onverwachts naar Guus. Daar zeg je geen nee tegen.

Wij zijn open tot 17.00 uur!!

Zat 10.00-17.00 uur
Zon 12.00-16.00 uur

#surprise #guusmeeuwis #grootsmeteenzachteg #lekkergaan #conceptstore #hetpastorielokaal #shoppenindepiushaven #vrijdag
Het Pastorie Lokaal
Het Pastorie Lokaal5 dagen geleden
*BLONDE BOEI*

Wat een lekker vaderdagcadeau! Samen proosten op het leven!

Deze mooie 3 granen tripel is speciaal voor Vaderdag te koop bij Het Pastorie Lokaal, KADE living, Say Jess Fashionstore en Bikken & Bakken!

✅ De Blonde Boei is een samenwerking tussen alle ondernemers van de Piushaven. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om dit uniek stukje Tilburg beter op de kaart te zetten zodat nog meer bezoekers hier heerlijk kunnen recreëren!

#blondeboei #lekkerbier #vaderdag #bonusvader #cadeau #stadsbrouwerij013 #horecapiushaven #shoppenindepiushaven #hetpastorielokaal #kadeliving #sayjessfashionstore #bikkenenbakken #piushaven #tilburg