Selecteer een pagina

Groels is een middelgroot familiebedrijf en bestaat al sinds 1959.

Vanaf deze tijd hebben we veel expertise opgebouwd met een grote variatie aan vormen en uitingen van communicatie.

Online communicatie zoals e-mailmarketing, campagnes ontwikkelen, het uitrollen hiervan en responsmeting behoren tot ons expertisegebied. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor offline (gedrukte) communicatie.

Hier liggen onze roots, en deze verloochenen we zeker niet. Online en offline communicatie gaan tegenwoordig hand in hand, we zijn slim en weten de juiste combinatie te kiezen om effectief te werken.

Groels heeft een goede naam in Tilburg en omstreken. Dit komt omdat we nooit tevreden achterover hebben geleund.

Integendeel, we willen altijd vooruit! Ons bedrijf is dan ook volop in beweging. Wij volgen de laatste trends op de gebieden van communicatie en marketingstrategieen. Het innovatieve aspect van ons bedrijf koppelen we aan persoonlijke begeleiding. Wij geven je aandacht en nemen de tijd voor je. Dit was in het verleden zo en dit blijft zo!

Met recht kunnen we ons nu een allround crossmediabedrijf noemen.

De wereld verandert. Wat gisteren nog onmogelijk leek, is vandaag ineens een optie. Ook op het gebied van communicatie. Neem nou een folder, brochure of promotioneel drukwerk. Eigenlijk is het zonde als je die verspreidt en vervolgens maar afwacht wat er gebeurt. Er is namelijk zoveel meer mogelijk. Maak bijvoorbeeld de combinatie met online. Volg de ontvangers. Verzamel hun reacties, bedank ze, verras ze opnieuw met een vervolgactie. En dat allemaal als vanzelf. Zonder je werkplek ook maar een minuut te verlaten.

We leven in een tijd met grote bezuinigingen. Maatschappelijke Organisaties die jaren lang met subsidies vanuit de overheid, of giften vanuit het bedrijfsleven hun doelstellingen hebben kunnen waarmaken, worden nu gekort op hun besteedbare budgetten. Zij moeten op zoek naar andere manieren en middelen om het voortbestaan van hun organisatie te garanderen of groei te realiseren.

De crisis treft helaas niet alleen deze organisaties; ook vanuit de maatschappij komen steeds meer acute hulpvragen. Het is daarom van groot belang dat juist nú Maatschappelijke Organisaties hun goede werk kunnen blijven doen. Wij leveren reeds vele jaren een bijdrage aan Beursvloer Tilburg. Hiermee laten we zien dat we een Maatschappelijk Betrokken Onderneming zijn die het belangrijk vindt mee te werken aan verbetering van het sociale klimaat in Tilburg.

Bezoek ons op: https://www.groels.nl/

De Posthoornstraat 9
5048 AS Tilburg
Tel.: 013 – 4666565
E-mail: marketing@groels.nl

geopend:
maandag: 09.00 – 18.00
dinsdag: 09.00 – 18.00
woensdag: 09.00 – 18.00
donderdag: 09.00 – 18.00
vrijdag: 09.00 – 18.00
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Drukkerij Groels – op facebook: