Selecteer een pagina

De Enssieg Groep is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriële en design gietvloeren, bouwchemische werkzaamheden, DHZ- producten en trapbekleding combineert. Enssieg is actief in Nederland en België. Door een integrale aanpak en hoge kwaliteit van de uitvoering bieden we toegevoegde waarde aan onze klanten. Enssieg heeft haar focus op het realiseren van integrale, specialistische projecten zonder of met beperkte down-time voor de klant. Enssieg bedient grote klanten als bedrijven en overheden, en consumenten.

Polyurethaan en Cement Betonlook Gietvloeren

Enssieg Groep gaat graag samen met u op zoek naar een vloeroplossing die ècht aansluit bij uw wensen en adviseert u in functionaliteit, uitstraling en design. Laat u informeren door Enssieg Vloeren en Concepten, met haar ruime collectie vloeroplossingen; in kunststof, siergrind, betonlook gietvloeren, epoxy, PU en troffelvloeren.

Enssieg Vloeren en Concepten heeft in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel verworven als toonaangevende aanbieder van gietvloeroplossingen in Midden- en Oost-Brabant. Deze stabiele plaats binnen de branche is ontstaan door onder andere haar specialistische kennis en verfrissende advies op maat.

Flakestrap  trapbekleding & renovatie

Maak kennis met de meest veelzijdige trapbekleding van dit moment. De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trappen toegankelijk en betaalbaar.

De trappen van Enssieg hebben de weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren, maar ook voor VvE’s / appartementencomplexen is een Flakestrap dé oplossing.

De Flakestrap heeft zich daar waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog.

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere klus een passende en efficiënte oplossing.

Bouwchemie en Betonreparatie

Enssieg Bouwchemie is zowel thuis in de traditionele als zeer innovatieve tak van de bouwchemie. Op deze manier is er in de loop der jaren een breeds scala aan mogelijkheden, oplossingen en toepassingen gevonden:

  • totaalrenovaties van beton
  • betonreparatie gelinjecties voor (parkeer)kelders
  • afdichting voor optrekkend vocht of waterdruk
  • chemisch en thermisch resistent maken van bedrijfsvloeren 
  • slijtlagen voor op en afritten en de off-shore industrie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse werkzaamheden waar Enssieg Bouwchemie zich in gespecialiseerd heeft. Leg ons uw vraag voor en samen gaan we op zoek naar de juiste en de technisch meest verantwoorde oplossing.

De Enssieg Groep
Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg
Tel: 013 – 4600450
Email: info@enssieg.nl

geopend:
maandag: 08.30 – 17.00
dinsdag: 08.30 – 17.00
woensdag: 08.30 – 17.00
donderdag: 08.30 – 17.00
vrijdag: 08.30 – 17.00
zaterdag: 10.00 – 16.00
zondag: gesloten

Enssieg Groep gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding

Enssieg Bouwchemie, Enssieg Vloeren, Flakestrap.nl; industriele&design gietvloer oplossingen, betonrenovatie, betoninjectie, vochtwering, coatings, trapbekleding. De Enssieg Groep heeft in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel verworven als toonaangevende aanbieder van gietvloeroplossingen in Midden- en Oost-Brabant. Deze stabiele plaats binnen de branche is ontstaan door onder andere haar specialistische kennis en verfrissende advies op maat.
Enssieg Groep  gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding
Enssieg Groep gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding1 maand geleden
Dankzij gezonde groei hebben wij een vacature voor een uitvoerder.
Enssieg Groep  gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding
Enssieg Groep  gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding
Enssieg Groep gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding2 maanden geleden
2e Paasdag zijn wij geopend!

Wilt u met deze mooie paasdagen een bezoek nemen aan onze showroom? Dat kan! wij zijn 2e Paasdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

U bent van harte welkom.
De koffie en een koud drankje staat voor u klaar.
Enssieg Groep  gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding
Enssieg Groep gietvloeren, bouwchemie en trapbekleding7 maanden geleden
Dit appartementencomplex in Rotterdam heeft er voor gekozen een nieuwe galerijvloer te laten plaatsen.
Enssieg Bouwchemie heeft dankzij de combinatie van vakmanschap en gebruik van innovatieve bouw chemische stoffen het mogelijk gemaakt om ook afschot te creëren in de mortel laag naar de waterafvoering.