Selecteer een pagina

DIGGERS RECORDSTORE De Diggers was een groep van radicale, anarchistische kunstenaars die in het midden van de jaren ’60 grote invloed had op de opkomende sub-cultuur die zich onder meer uitte in de Summer of Love. Met slogans als “Do your own thing” en “Today is the first day of the rest of your life” zijn de Diggers de ultieme inspiratie voor een platenzaak en podium voor jong talent in Tilburg en omgeving. Diggers Recordstore: voor muziekliefhebbers, verzamelaars en de echte crate diggers!

Diggers Recordstore voor liefhebbers van muziek en vinyl

Diggers Recordstore heeft achter in de winkel een prachtig podium staan. We hebben een drumstel, piano, versterkers, microfoons en een geluidsinstallatie van goede kwaliteit. Lijkt het je/jullie wat om hier een optreden te verzorgen? Stuur dan een mailtje naar mail@diggersrecordstore.nl met de naam van je/jullie act en een opname. Wie weet tot snel!

Vinyl is tijdloze muziek

Bij ons wordt al het tweede hands vinyl gewassen, nagekeken op eventuele schade en opnieuw voorzien van een binnen en buitenhoes voor verkoop.

Diggers is altijd op zoek naar LP’s en singles en betalen daar een goede prijs voor. Uiteraard kopen wij alleen in wat we ook weer denken te kunnen verkopen. Onze interesse gaat uit naar pop, rock uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Waar we geen belangstelling voor hebben is Nederlandstalig, verzamel, country en klassiek. Je kan er mee langs komen in de winkel. Voor grotere aantallen komen we graag even langs. Bel dan even bellen voor een afspraak: 013 850 1572.

Keuze uit veel genres

Pop, rock, metal, punk, soul, jazz, folk, progressieve rock, cabaret, filmmuziek, collectors items en nog veel meer. Ben je op zoek naar je favoriete artiest(en) op lp? Zoek je dat ene nummer of die oude soundtrack? Laat je verrassen en kom naar  onze winkel. We vullen de voorraad dagelijks aan met talrijke nieuwe items. Daarnaast is er een fantastische collectie singles. De grootste van Nederland! Overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet. Je rondje Tilburg is niet compleet zonder een bezoek aan Diggers Recordstore!

Draaitafels en versterkers voor jong en oud

Diggers heeft draaitafels en versterkers te koop. We hebben ze in alle soorten, maten en prijscategorieën. Voor iedereen dus wat wils. De prijzen voor de draaitafels lopen van 80 tot 100 euro. De prijzen van de versterkers lopen van 40 tot 90 euro. Al de door ons verkochte apparatuur is compleet gereviseerd én u krijgt twee maanden garantie.

 

Bezoek Diggers Recordstore op: www.diggersrecordstore.nl

geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 18.00
woensdag: 10.00 – 18.00
donderdag: 10.00 – 21.00
vrijdag: 10.00 – 18.00
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 13.00 – 17.00

Diggers Recordstore – op facebook:

Diggers Recordstore
Diggers Recordstore2 dagen geleden
Wisten jullie dat Diggers ook zeer actief is op Discogs? Discogs is hét platform voor de in- en verkoop van vinyl. Wij plaatsen hier voornamelijk de collectors editions op. Al deze platen zijn ook terug te vinden in onze winkel. Wil je dus weten of we recent nog mooie collectors binnen hebben gekregen? Neem dan een kijkje op onze Discogs pagina👇

En voor een overzichtje van andere nieuwe binnenkomers ga je natuurlijk naar onze Spotify playlist: https://spoti.fi/2RJzSM.
Diggers Recordstore
Diggers Recordstore3 dagen geleden
Diggers zoekt muzikaal talent in omgeving Tilburg!
- Ben jij een muzikant, heb je een band, ensemble, koor?
- Wil je graag je muziek aan anderen laten horen?
- Kom je uit de omgeving Tilburg?
Stuur dan een Facebook message naar ons of een mailtje naar mail@diggersrecordstore.nl met je naam en eventuele opnames, en wie weet sta jij binnenkort op ons podium de sterren van de hemel te spelen✨
Diggers Recordstore
Diggers Recordstore1 week geleden
Nieuw vinyl in de bakken waaronder Afrikaanse muziek, jazzplaten en muziek van Tom Waits en Frank Zappa👌🏼
Diggers Recordstore
Diggers Recordstore2 weken geleden
Een paar mooie partijtjes in kunnen kopen deze week, waaronder deze fraaie jazz Lp's. Veel amerikaanse persingen, over het algemeen prima kwaliteit!
Diggers Recordstore
Diggers Recordstore3 weken geleden
Diggers wenst iedereen een HAPPY NEW YEAR! 🥳🎆
Diggers Recordstore
Abba - Happy New Year
Listen to ABBA: https://play.lnk.to/ABBA Follow ABBA Facebook: https://www.facebook.com/ABBA/ Instagram: https://www.instagram.com/abbaofficial/ Read More Ab...
youtube.com
Diggers Recordstore
Diggers Recordstore3 weken geleden
Wegens ziekte doen we vandaag niet mee aan de koopavond. We zijn tot 18.00 open.