Selecteer een pagina

Computaria, de klantvriendelijke computershop in het centrum van Tilburg.

U kunt bij ons terecht voor al uw computerbenodigdheden. Maatwerk, upgrading, reparatie en onderhoud mogelijk. De computers worden binnen enkele dagen op maat geassembleerd, waarbij de computer wordt afgestemd op uw toepassingen en budget.
Wij kunnen u hierbij helpen met een aantal standaard configuraties en deskundig advies.

Tevens verkopen wij losse onderdelen en is een ruim assortiment aan randapparatuur verkrijgbaar.
Wij gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen en spreken duidelijke taal. Kom eens langs om een kijkje te nemen of voor een vrijblijvende offerte.

Koffie en advies zijn altijd gratis!

COMPUTARIA:
Lieve Vrouweplein 16
5038 TS Tilburg
Tel. 013 – 544 05 16
www.computaria.nl

geopend:
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 18.00
woensdag: 10.00 – 18.00
donderdag: 10.00 – 21.00
vrijdag: 10.00 – 18.00
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: gesloten

Computaria – op facebook:

Computaria
Computaria1 maand geleden
Nu de Sint terug is naar Spanje, heten we de Kerstman van harte welkom. Fijne Kerstdagen allemaal!
Computaria
Computaria2 maanden geleden
Dank u Sinterklaasje
Computaria
Computaria2 maanden geleden
BLACK FRIDAY ALARMFASE ROOD

Black Friday is een topdag voor koopjesjagers, maar ook voor cyber-fraudeurs. Meer dan 17 miljoen Britten werden in 2017 getroffen door cybercriminaliteit. Een groot percentage daarvan zal hebben plaatsgevonden op Black Friday, toen een 'te goed om waar te zijn' koopje precies dat bleek te zijn.

Een uitgebreide online bescherming is de meest fundamentele en effectieve cyberbeveiligingsoplossing voor zowel Black Friday als gewone dagen. Maar het is ook belangrijk voor online shoppers om hun gezond verstand te gebruiken en kennis te nemen van de volgende tips die u mogelijk aan uw klanten wilt doorgeven:

Pas op voor phishing-e-mails Deze worden steeds meer verspreid rond Black Friday en proberen nietsvermoedende mensen meestal met een verleidelijke aanbieding naar een webpagina te lokken om daar hun persoonlijke informatie in te voeren. Oplichters kunnen ook phishing-berichten versturen via sociale media, met links die leiden naar nep-pagina's.

Gebruik betrouwbare websites Het kopen van betrouwbare leveranciers op betrouwbare websites neemt al veel van het risico weg.

Controleer of de site beveiligd is Koop nooit van een website met een URL die aan het begin geen "https" heeft of geen groen hangslot heeft in de browserbalk. Dit betekent dat uw gegevens zijn gecodeerd voor uw bescherming.

Bekijk het ontwerp van de website Een onprofessioneel ogende website kan worden beheerd door een oplichter. Zelfs een goedbedoelende site-eigenaar met een slecht ontworpen site kan onbewust kwetsbaarheden hebben achtergelaten die van invloed zijn op gebruikers. Meerdere pop-ups die niet kunnen worden afgesloten en problemen met de navigatie van de site zijn allebei waarschuwingssignalen.

Wees voorzichtig op mobiele apparaten Mobiele apparaten tonen vaak alleen afgekorte URL's, waardoor het moeilijk is om hun authenticiteit te verifiëren of om te zien waar een link naartoe leidt. Het gebruik van openbare netwerken verhoogt ook de blootstelling aan veiligheidsrisico's.

Gebruik creditcards Creditcards bieden financiële bescherming, maar omdat ze niet gekoppeld zijn aan een bankrekening zoals betaalpassen, bieden ze geen achterdeur naar persoonlijke gegevens.
Computaria
Computaria4 maanden geleden
De herfstfolder is uit!
7 maanden geleden
Computaria, een bedrijf waar ze echt nog tijd voor je nemen. Detailhandel zoals het hoort te zijn. Qua prijs absoluut niet duurder dan de "grootgrutters en dozenschuivers". Ik ben erg tevreden en de mensen die ik naar jullie toegestuurd heb ook. Ga zo door: jullie vullen de behoefte aan service goed in.