Selecteer een pagina

Kwaliteit en ervaring in meubel, tapijt en vloerreiniging

Chem-Dry staat voor garantie in meubel, tapijt en vloerreiniging. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en meer dan 2 miljoen vierkante meter vloer gereinigd. Ook hebben wij duizenden meubels voorzien van een frisse bekleding.

Bij Chem-Dry van Beers zijn wij niet alleen hartstochtelijk voor wat betreft het reinigen, maar ook de service die wij leveren is voor ons zeer belangrijk. Wij willen niet alleen u als klant, maar ook uw familie, vrienden, buren en kennissen en dit nu maar vooral ook in de toekomst. Chem-Dry van Beers moet het bedrijf zijn waar u aan denkt als het gaat om schonere, gezondere vloeren en meubels. De enige manier om dit te bewerkstelligen is zorgen voor 100% klanttevredenheid.

Chem-Dry van Beers biedt diverse professionele diensten aan in reiniging, van het verwijderen van moeilijke vlekken tot complete reiniging van grote oppervlaktes. Daarnaast is het mogelijk een beschermlaag aan te brengen of een anti-allergie behandeling uit te voeren op uw vloer. Ook voor het onderhoud van uw harde vloer biedt Chem-Dry diverse schoonmaakdiensten. Zo is uw tegel-, PVC-, en linoleumvoer in een handomdraai weer de oude.

Natuurstenen Vloerreiniging en Onderhoud

Het reinigen van natuursteen en het herstellen van de beschermende kwaliteiten hiervan, vergt specialistische kennis en kunde. Door onze jarenlange ervaring in het reinigen van diverse soorten hardsteen, marmer, travertin, leisteen, kalksteen, graniet, zandsteen en basalt kunnen wij ervoor zorgen dat u vloer weer opleeft en u blij bent met het resultaat.

Onze diensten in reiniging:

– Totaal onderhoud tapijt
en en reiniging van alle soorten karpetten
– Totaal onderhoud gestoffeerde en leren meubelen
– Beschermlaag aanbrengen
en en vlekverwijdering
– Deelreiniging op plaatsen die intensief belopen worden
– Antistatisch maken van vloerbedekking
– Onderhoud stenen vloeren
en marmoleum/ linoleum en PVC vloeren
– Geurverwijdering
en brandvertragend impregneren
– Erkend Dr. Schutz Preferred Applicator

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen, het aanvragen van een offerte of wanneer u advies nodig heeft over de reiniging van uw meubels en vloeren.

Chem-Dry van Beers komt graag bij u langs voor een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave. Kwaliteit en zorg in het reinigingsproces staan bij ons centraal!

– Vooraf een nauwkeurige inschatting van de situatie

– Gepersonaliseerde technieken en materialen

– Servicegericht en reinigingswerkzaamheden naar wens uitvoeren

– Overzichtelijke stappenplan voor de procedure

– Chem Dry Van Beers is voorzien van een 9001-certificering

– Chem-Dry van Beers is aangesloten bij de SWTM

– Gebruik van nieuwste en duurzaamste reinigingsmethoden