Selecteer een pagina

Brocken Verhuizingen

Brocken Verhuizingen, Verhuizing met meer service. wij zijn een verhuisbedrijf voor senioren en hulpbehoevenden, voor deze doelgroep kunnen wij indien gewenst extra diensten leveren. Zoals inpakken en uitpakken van de kleine goederen, demontage en montage aan meubilair en natuurlijk kunnen wij ook helpen in b.v. lampen, schilderijen, en de kapstok ophangen. maar ook kunnen wij helpen om de oude woning op te leveren conform de woningcooperaties b.v. tapijt verwijderen, restanten meubels afvoeren, natte ruimtes schoonmaken. daarnaast leveren wij natuurlijk ook reguliere verhuizingen. zo ziet u, Brocken Verhuizingen denkt met u mee!!!

Nieuw bij Brocken Verhuizingen (voorheen BB Diensten)

Brocken Verhuizingen biedt een nieuwe service aan voor haar klanten, het verkopen van meubels en witgoed die overtollig zijn na de verhuizing en/of oplevering in opdracht van de klant.  Bekijk al onze producten

Brocken Verhuizingen is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen.

Verhuizen met meer service

Brocken Verhuizingen vervoert niet alleen uw eigendommen, maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen. Bekijk al onze diensten.

Alles kan geregeld worden

Op verzoek kunnen we in de nieuwe woning ook de televisie en internet aansluiten. Bovendien kunnen we er ook zorg voor dragen dat al uw abonnementen (televisie, energie etc.) mee overgaan naar het nieuwe adres, en indien gewenst leveren we ook uw oude woning bezemschoon op (conform eisen van de woningcorporatie).

Verhuisservice op maat

Het voordeel van een verhuizing op maat, is dat er vooraf een afspraak met u gemaakt wordt voor een vrijblijvende offerte. We bespreken dan samen welke diensten u van ons af wil nemen en daaruit zal blijken wat u kwijt bent aan de verhuizing. Dus dan weet u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en geen cent meer.

Brocken Verhuizingen – op facebook:

Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 dagen geleden
Verhuizen naar een appartement is geen enkel probleem voor het Brocken Verhuizingen team. Zo kunnen we onze verhuislift in zetten om de meubels naar de juiste verdieping te krijgen. Een verhuislift is de ideale oplossing tijdens een verhuizing, maar we kijken van te voren of we de lift daadwerkelijk in kunnen zetten. Als de lift niet gebruikt kan worden in uw situatie, dan gaan we gewoon met de trap of binnenlift naar boven. Voor ons geen enkel probleem.

Geef al je zorgen uit handen en laat het verhuizen aan onze mannen over!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 maanden geleden
Wij zijn op zoek naar verhuizers! Het liefst met rijbewijs C!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 maanden geleden
Voor de grootste en leukste Audio Show iear' van Nederland werden we ingeschakeld om audioapparatuur te verhuizen. We reden het land door om de spullen op te halen en onbeschadigd te bezorgen in het Koning Willem II Stadion. Ruim 60 topmerken in 30 luisterruimtes waren daar vertegenwoordigd. Een mooie, leuke en bijzondere klus wat we met veel plezier hebben uitgevoerd!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 maanden geleden
Afgelopen week mochten wij een hele bijzondere klus klaren in opdracht van Oisterwijkse Bossen en Kampina - Natuurmonumenten. Vanuit Nieuwkoop naar Oisterwijk hebben we 2 grote aquariums mogen verhuizen. Een aquarium verhuizen is één van de grootste uitdagingen. Dus een goede voorbereiding is erg belangrijk. De vissen voelden zich na de verhuizing weer thuis, dus wij zijn tevreden!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 maanden geleden
Geen zin om zelf de verhuisdozen in en uit te pakken? Wij begrijpen als geen ander dat een verhuizing erg stressvol kan zijn. Wanneer u tijdens uw verhuizing minder stress wilt hebben, kunt u overwegen om gebruik te maken van onze in- en uitpakservice. Wij hebben een gespecialiseerd inpakteam van verhuizers die u volledig ontzorgen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan via https://www.brockenverhuizingen.nl/offerte-aanvragen
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen3 maanden geleden
Wilt u nog sneller dat thuisgevoel krijgen in uw nieuwe woning? Brocken Verhuizingen biedt aanvullende werkzaamheden aan die daarvoor zorgen.
Van het ophangen van uw gordijnen tot aan het overzetten van telefoon en internet, wij kunnen het allemaal.

Bekijk op onze website voor de andere aanvullende werkzaamheden.