Selecteer een pagina

Brocken Verhuizingen

Brocken Verhuizingen, Verhuizing met meer service. wij zijn een verhuisbedrijf voor senioren en hulpbehoevenden, voor deze doelgroep kunnen wij indien gewenst extra diensten leveren. Zoals inpakken en uitpakken van de kleine goederen, demontage en montage aan meubilair en natuurlijk kunnen wij ook helpen in b.v. lampen, schilderijen, en de kapstok ophangen. maar ook kunnen wij helpen om de oude woning op te leveren conform de woningcooperaties b.v. tapijt verwijderen, restanten meubels afvoeren, natte ruimtes schoonmaken. daarnaast leveren wij natuurlijk ook reguliere verhuizingen. zo ziet u, Brocken Verhuizingen denkt met u mee!!!

Nieuw bij Brocken Verhuizingen (voorheen BB Diensten)

Brocken Verhuizingen biedt een nieuwe service aan voor haar klanten, het verkopen van meubels en witgoed die overtollig zijn na de verhuizing en/of oplevering in opdracht van de klant.  Bekijk al onze producten

Brocken Verhuizingen is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen.

Verhuizen met meer service

Brocken Verhuizingen vervoert niet alleen uw eigendommen, maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen. Bekijk al onze diensten.

Alles kan geregeld worden

Op verzoek kunnen we in de nieuwe woning ook de televisie en internet aansluiten. Bovendien kunnen we er ook zorg voor dragen dat al uw abonnementen (televisie, energie etc.) mee overgaan naar het nieuwe adres, en indien gewenst leveren we ook uw oude woning bezemschoon op (conform eisen van de woningcorporatie).

Verhuisservice op maat

Het voordeel van een verhuizing op maat, is dat er vooraf een afspraak met u gemaakt wordt voor een vrijblijvende offerte. We bespreken dan samen welke diensten u van ons af wil nemen en daaruit zal blijken wat u kwijt bent aan de verhuizing. Dus dan weet u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en geen cent meer.

Brocken Verhuizingen – op facebook: