Selecteer een pagina

Brocken Verhuizingen

Brocken Verhuizingen, Verhuizing met meer service. wij zijn een verhuisbedrijf voor senioren en hulpbehoevenden, voor deze doelgroep kunnen wij indien gewenst extra diensten leveren. Zoals inpakken en uitpakken van de kleine goederen, demontage en montage aan meubilair en natuurlijk kunnen wij ook helpen in b.v. lampen, schilderijen, en de kapstok ophangen. maar ook kunnen wij helpen om de oude woning op te leveren conform de woningcooperaties b.v. tapijt verwijderen, restanten meubels afvoeren, natte ruimtes schoonmaken. daarnaast leveren wij natuurlijk ook reguliere verhuizingen. zo ziet u, Brocken Verhuizingen denkt met u mee!!!

Nieuw bij Brocken Verhuizingen (voorheen BB Diensten)

Brocken Verhuizingen biedt een nieuwe service aan voor haar klanten, het verkopen van meubels en witgoed die overtollig zijn na de verhuizing en/of oplevering in opdracht van de klant.  Bekijk al onze producten

Brocken Verhuizingen is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen.

Verhuizen met meer service

Brocken Verhuizingen vervoert niet alleen uw eigendommen, maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen. Bekijk al onze diensten.

Alles kan geregeld worden

Op verzoek kunnen we in de nieuwe woning ook de televisie en internet aansluiten. Bovendien kunnen we er ook zorg voor dragen dat al uw abonnementen (televisie, energie etc.) mee overgaan naar het nieuwe adres, en indien gewenst leveren we ook uw oude woning bezemschoon op (conform eisen van de woningcorporatie).

Verhuisservice op maat

Het voordeel van een verhuizing op maat, is dat er vooraf een afspraak met u gemaakt wordt voor een vrijblijvende offerte. We bespreken dan samen welke diensten u van ons af wil nemen en daaruit zal blijken wat u kwijt bent aan de verhuizing. Dus dan weet u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en geen cent meer.

Brocken Verhuizingen – op facebook:

Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen4 dagen geleden
Vandaag zijn we niet in onze eigen stad, maar hebben wij een verhuizing in de Gemeente Breda mogen verzorgen. Wij staan altijd klaar voor onze klanten, waar dan ook in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Bel ons op 013 463 09 20 of mail naar info@brockenverhuizingen.nl.

Professionele en ervaren verhuizers voor een eerlijke prijs!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen2 weken geleden
Dolfijn Bowling Tilburg
Gisteren vond de 22e editie van de jaarlijkse Stichting
G-Bowling competitie plaats. Net als voorgaande jaren streden de deelnemers om de Brocken Verhuizingen trofee! Als trotse sponsor mocht Betty Brocken-Brekelmans de beker uitreiken aan de kampioenen van bowlingteam de Doordouwers. Nogmaals gefeliciteerd! We kijken terug op een leuke en spannende, maar vooral gezellige middag. Tot volgend jaar!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen3 weken geleden
Vrijdag 31 mei zijn wij gesloten ivm het Hemelvaartweekend. Wij wensen jullie alvast een heel fijn weekend!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen4 weken geleden
Gaat u verhuizen van of naar een flat? Of heeft u een meubel wat de lift niet in past? Dat is geen probleem voor ons! Met onze verhuislift krijgen we alles boven 😁
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen1 maand geleden
Het was een mooie dag om de verhuiswagens onder de loep te nemen. Ze zijn allemaal weer mooi gepoetst en klaar voor de drukke dagen die eraan zitten te komen. De zon mag van ons wel vaker schijnen!
Brocken Verhuizingen
Brocken Verhuizingen1 maand geleden
Verhuizen is vaak een heel gedoe. Helemaal als alleenstaande of alleenstaande ouder met kinderen. Er moet zo veel gebeuren. Het oude huis moet in goede orde achtergelaten worden, alle spullen moeten ingepakt en verhuis worden en wanneer je in het nieuwe huis aankomt moet alles weer aangesloten en opgehangen worden. Brocken Verhuizingen staat voor u klaar om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Wij houden het betaalbaar voor. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een verhuiswagen met één verhuizer per uur in te huren. Dit kan een hoop geld schelen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website:
www.brockenverhuizingen.nl/klanten/alleenstaanden.