Vinden en gevonden worden

Hoe gaat dat allemaal in z’n werk?

Afbeeldingen zijn belangrijk..

rectangle banner 630 x 480 px

small rectangle banner 270 x 225 px

Wat doe je zelf?

b
Je levert ons tekst aan die je op je presentatiepagina geplaatst wilt zien. Dat mag een MS word-bestand zijn maar ook wordpad of kladblok. (Geef bij de laatste twee wèl aan hoe je de koppen ingesteld wilt hebben.) Het mag uiteraard lijken op de tekst van je website. Gebruik niet te lange zinnen en geen ingewikkelde woorden. Ook willen we fotomateriaal van je ontvangen om het mooi op je bedrijfspagina te plaatsen.

De foto’s moeten rechtenvrij zijn en niet gedownload van andere sites. Lever de afbeeldingen en logo’s aan in JPEG of PNG. Een formaat van tenminste 1000px breed, maar niet groter dan 2000px. Je hebt daar zelf de vrije hand in en je mag zo vaak veranderen als je wilt.

Wat doen wij?

R
BedrijvenplazaTilburg.nl plaatst de aangeleverde content zoals jij aangeeft op jouw eigen bedrijfspresentatiepagina. Bestaat jouw specifieke categorie nog niet? Geen nood: we maken hem er gewoon bij en je komt in de nieuwtjes-lijst te staan. Je krijgt ook een introductievermelding wanneer je met ons in zee gaat.

Als je een facebook-account hebt waar een pagina aan gekoppeld zit kunnen we die ook op jouw presentatiepagina weergeven. De laatste berichten zijn zo zichtbaar. De bezoeker kan dan al vast proeven aan jouw verrichtingen. Dat werkt veel beter dan referenties en reviews; ze komen namelijk uit de eerste hand.

Om nog meer op te vallen kan je een banner laten plaatsen die altijd op de site zichtbaar is. We noemen dat “brand-buiding”. Afhankelijk van de categorie waar je in zit is je logo zichtbaar in een carrousel. Er zijn verschillende formaten en plaatsingsmogelijkheden. Graag bespreken we de mogelijkheden om jouw afbeeldingen of banners zo optimaal mogelijk te plaatsen.

Doe je mee aan de footer-carrousel? Dat is helemaal fun: zo ben je vaak in beeld. Er wordt veel gebruik van gemaakt om direct naar je pagina te kunnen klikken.

Wij verzorgen de zoekoptimalisatie en voorzien de berichten van tag’s zodat de indexatie vlot verloopt. We doen dat over de gehele breedte van de pagina of op een gedeelte daarvan, afhankelijk van jouw wensen. Als je een verandering wilt dan doen we dat voor je binnen 24 uur. We plaatsen ook vacatures voor je op je pagina.

Met onze krachtige SEO en omvangrijke inhoud lift jouw etalage mee met de rest van de community. Zie het als een verzekering: samen sterk….


leaderbanner 728 x 90 px

halfbanner 468 x 60 px

logo voor carrousel 350 x 325 px (footer)


afbeelding 600 x 600 px

afbeelding 300 x 300 px

afbeelding 150 x 150 px

BedrijvenplazaTilburg.nl


– Tel: 06-83178097
– info@bedrijvenplazaTilburg.nl

Onze community


Nieuwsbrief ontvangen?


© bedrijvenplazaTilburg.nl 2019

f